категорії: блоґ-запис

FreeZone/Вільна зона - 2 ПЕРФОМАНС «ПІДІЖГИ СПІЧКУ»

FreeZone/Вільна зона – 2

 

Видавничий дім «М-12» та Мистецьке об’єднання «FreeZone/Вільна зона» запрошує Вас НА…

 

ПЕРФОМАНС «ПІДІЖГИ СПІЧКУ»

12 травня 2010 року о 19-00 в приміщенні кафе «Фабрика» за участю: проекту «Zapaska» Павла Нечитайла («Пропала грамота») та Яніни Шпачинської («ЧеЧе»); Руслана Соловйова (Za край).

Основною метою "Вільної зони" є знайомство слухачів із творчим доробком білоцерківської молоді та створення ланцюгу співпраці "митець – слухач – ЗМІ", створення особистісного спілкування між усіма цими ланками. Ініціатори: творче об’єднання «Вільна зона», за підтримки Видавничого дому «М 12»очікують, що люди, які прийдуть на акцію, зможуть усвідомити власну значущість у формуванні культури спілкування в рідному місті.

ЗАПАСКА жіночий одяг у вигляді шматка тканини певного розміру, що використовується замість спідниці для обгортання стану поверх сорочки. 2. діал. Фартух.

ЗАПАСКА – це лаконічний мінімал, створений за допомогою традиційних інструментів та loop station. Семплування наживо, речитатив, чорні стилі та вітчизняний мелос.

Павло Нечитайло, м. Кам’янець-Подільський: лідер гурту «Пропала Грамота», кандидат історичних наук, займається рекламою на одній із київських радіостанцій.

Особливі прикмети: на вигляд – спокійний і врівноважений, у спілкуванні використовує суто кам’янецький жаргон.

Застереження: його почуття гумору може «підірвати» ваш мозок. У цьому контексті людей можна поділити на три категорії: перші після спілкування з Павлом не можуть прийти до тями і позбутися міни здивування на власному обличчі. Другі – ще довго вибухають від сміху, при мінливій згадці про Павла.

Яніна Шпачинська, м. Червоноград: лідерка гурту «ЧеЧе», перекладачка, займається академічними дослідженнями.

Особливі прикмети: янгольське обличчя, дитяча посмішка і ду-у-же смілива зачіска. Без лестощів і пустослів’я – вона справді чарівна! З першого погляду відчувається якась магнетична енергетика. Дівчина дуже приємна у спілкуванні і часом здається навіть сором’язливою.

Застереження: Побачивши Яну хоча б раз на сцені, стає зрозуміло: вона може гратися емоціями публіки так само легко, як перебирати струни на гітарі!

Руслан Соловйов, фронтмен гурту "ЗА КРАЙ", автор пісень. Засновник акустичного проекту "Люди-квіти"

 Особливі прикмети: Не любить агресивності, хамства. Готує другу власну збірку віршів і прози, яка вийде незабаром. При слові "Боулінг" очі починають палати і про нього він може розмовляти годинами. Не любить урбанізм. Останні півроку всі вихідні проводить за містом.

Застереження: Ображається, коли йому кажуть, що "Доярки" – це вульгарно. Доярки – це поетично. Інколи схильний до чорного гумору в піснях. На жаль, ні в ЗА КРАЇ ні в Людях-квітах цих пісень немає.

Партнери: кафе «Фабріка», ТРК «Бест»; Білоцерківські мультимедійні системи.

http://vkontakte.ru/club17262093

Детальніше ICQ 321752641